Првиот Super giveaway на SuperMart е тука. Стани дел од SuperMart семејството и добиј подарок нов Vivax LED 32”. Уживај во омилените спортски натпревари, филмови и серии со нов телевизор во домот, подарок од нас.

Првиот Super giveaway има едноставни правила.

Кои се тие?

Секој што има профил на Facebook може да учествува во овој supergiveaway.

Сѐ што треба да направи за да биде учесник е следното:

Да ги има лајкнато страниците на Supermart на Facebook и Instagram

Да го лајкне и сподели (share) постот на Facebook со супер giveaway

Да коментира на постот за giveaway и да тагне пријател со кого ќе ужива во новиот телевизор

Да стане член на Supermart семејството преку претлатување на нашиот newsletter.

Првиот Supergiveaway ќе трае
до 16:00 на 10.02.2024.

Во предвид ќе се земат сите коментари направени на денот на supergiveaway до 16:00 на 10.02.2024.

Изборот за победник ќе биде супер-транспарентен. Со помош на апликацијата Commentpicker ќе избереме некој од коментарите по случаен избор. Доколку авторот на избраниот коментар ги исполнил сите услови кои ги имаме наведено ќе биде првиот супер giveaway добитник, и ќе може веќе наредниот ден да го подигне својот нов подарок или да го добие на домашна адреса во најбрзо можно време.

Со среќа!

SuperMart

Добредојде!

Сакаш да станеш дел од SuperMart семејството за прв да дознаеш за сите супер понуди и попусти? Внеси ја твојата e-mail адреса и работата е завршена.

Ти ветуваме дека нема да ти додеваме.
Можеш тука да ја провериш нашата
политика за приватност.